Висококачествени твърдосплавни фрези

Открийте най-добрите фрези на пазара, предназначени да задоволят всички ваши нужди в областта на металообработването. Нашите продукти са проектирани със съобразност към последните технологични иновации, осигурявайки висока прецизност, издръжливост и ефективност при всички операции.

Изработени с иновативна технология и материял

Нашият асортимент от фрези не само че използва твърдосплави и бързорежеща стомана, но също така включва и специализирани покрития, които допълнително увеличават тяхната издръжливост и производителност. Тези покрития намаляват триенето и износването, което позволява на фрезите да работят с по-висока скорост и по-малко топлинно натоварване. Освен това, иновативната дизайнерска концепция на режещите ръбове позволява по-добро отвеждане на стружките, което е критично за поддържане на чистотата и точността на резултатите при работа. Така нашите клиенти могат да се доверят, че придобитите от тях инструменти ще предоставят непрекъсната ефективност и надеждност, минимизирайки необходимостта от чести подмяни и поддръжка.

smoxh logo
walter logo
kennametal logo

John Doe

Codetic

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

John Doe

Codetic

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

John Doe

Codetic

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

John Doe

Codetic

Add testimonial description here. Edit and place your own text.

За заявки и консултация

+359 88 827 4355

От какви материали са изработени вашите фрези?

Нашите фрези са изработени от висококачествени твърдосплави и бързорежеща стомана, което гарантира изключителна издръжливост и ефективност.

Как мога да избера подходяща фреза за моята машина?

В нашия каталог има детайлна информация за размерите и спецификациите на всички наши фрези, което ще ви помогне да намерите идеалния инструмент за вашите нужди.

Как мога да поддържам фрезите, за да удължа техния експлоатационен живот?

Препоръчваме редовна проверка и почистване на фрезите след всяка употреба, както и използването на подходящи смазочни материали за предотвратяване на износване. Съхранявайте инструментите на сухо и чисто място, за да предпазите режещите ръбове от корозия и други външни влияния.

Предлагате ли фрези в различни размери за специфични приложения?

Да, нашата гама от фрези включва разнообразие от размери, подходящи за различни приложения. Без значение дали става въпрос за изключително фина детайлизация или обработка на големи повърхности, ние можем да предложим идеалния размер фреза за вашите нужди.